Parasti ķīniešu olu nūdeles ir pagatavotas no kviešiem, taču tikpat labi varētu lietot arī citu graudu miltus. Milti tiek sajaukti ar sāli, olām, kukurūzas cieti, parasti pievieno arī eļļu, kas padara stingrāku mīklu. Mīklu izrullē un sagriež garās strēmelēs dažādos platumos. Parasti olu nūdeles ir samērā garas, jo garums Ķīnā simbolizē ilgu mūžu un veiksmi. Ķīniešu olu nūdeles ir gaiši vai zeltaini dzeltenā krāsā un parasti tās ir satītas sainīšos vai "ligzdiņās." Visas ķīniešu olu nūdeles ir ātri pagatavojamas, svaigām nūdelēm būs nepieciešamas 3 minūtes, kaltētām nūdelēm - 10 minūtes. Nūdeles parasti ir gatavas, kad tās vēl ir mazliet sīkstas, tad tās nosusina un iegremdē aukstā ūdenī, lai apturētu to gatavošanās procesu un, visbeidzot, apmaisa, lai novērstu nūdeļu salipšanu. Olu nūdelēm ir neskaitāmi pagatavošanas veidi. Tās var lietot Rietumos ierasto makaronu vietā daudzos ēdienos, cept vai gatavot "stir fry" ēdienu. Olu nūdeles tiek ceptas arī plakanos pīrāgos, kas var būt par pamatu dažādiem ēdieniem. Citi olu nūdeles atvēsina, apslaka ar eļļu, pikantu mērci un gatavo aukstos nūdeļu salātus.
kviešu milti, ūdens, pārtikas ražošanas sāls, olu dzeltenuma pulveris (2,5 %).
Labība, kas satur lipekli;
Derīgs līdz: skatīt uz iepakojuma. Uzglabāšanas temperatūra: 0;25.
kJ: | 1795 |
Kcal: | 433 |
Tauki: | 15 |
Ogļhidrāti: | 75 |
Cukuri: | 2 |
Sāls: | 0.33 |
Nesatur glutēnu: | Nē |
Nesatur laktozi: | Nē |
Olbaltumvielas: | 12 |
Informācija par produktu un produkta apraksts ir sagatavoti informatīvos nolūkos. Faktiskais produkta izskats var nedaudz atšķirties no attēlā redzamā. Saņemtās preces var būt citā iepakojumā un izskatīties savādāk vai atšķirties pēc formas. Aprakstā sniegtā informācija par produktu ir vispārīga un tādēļ tā nevar tikt uzskatīta par identisku informācijai uz produkta iepakojumu. Informācija uz produkta iepakojuma ir precīzāka un plašāka, jo to nodrošina produkta ražotājs, un tā var nedaudz atšķirties no informācijas, kas sniegta produktu aprakstā interneta veikalā.